Saavutettavuus

LogoNetin logonetyliopistoverkosto.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee LogoNet-verkoston https://www.logonetyliopistoverkosto.fi -sivustoa ja on laadittu 21.6.2023. Sivusto on julkaistu xx.8.2023.
Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.
Itä-Suomen yliopiston verkkosivustojen, mobiilisovellusten ja niihin liittyvien sisältöjen tulee olla saavutettavia. Saavutettavuus digitaalisessa ympäristössä tarkoittaa sitä, että mahdollisimman moni erilainen ihminen voi käyttää verkkopalveluja käyttäjä-, tilanne- ja teknologiakohtaisista eroista riippumatta. Saavutettavuusvaatimukset perustuvat digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annettuun lakiin sekä EU:n saavutettavuusdirektiiviin.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila
Sivuston nykyinen saavutettavuusstandardi:
Täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset

Saavutettavuuspalaute
Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteeseen vastataan kahden viikon kuluessa.
Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella https://link.webropolsurveys.com/S/92514831AA9FFE46 tai sähköpostitse: servicedesk@uef.fi

Valvontaviranomainen
Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille, sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000